Uitvoeren van uw boekhouding

Beste ondernemer

Uw boekhouding uitvoeren kan een opdracht zijn die veel moeite vereist. Deze opdracht wordt dan ook vaak uitgesteld, tot het een gigantische stapel is die moet verwerkt worden voor de volgende btw-aangifte. Of u als zaakvoerder kan de boekhouding tussendoor ook wel doen tijdens de telefoongesprekken, uw werknemers met vragen en de vele mails van klanten die binnenkomen. Op deze manier verliest u waardevolle tijd dat u beter kan besteden om uw product of uw dienst te verkopen.

Er zijn verschillende methodes die werken:Controle_cijfers_met_rekenmachine.jpg - 195.91 kB

  • Een vaste dag per week om zelf aan uw boekhouding te werken;
  • Een Virtual Assistant (VA). U vindt hen in alle vormen en maten, als zelfstandige freelancer, in interimkantoren, in kantoren gespecialiseerd om de juiste mensen de door u gevraagde opdrachten te laten uitvoeren, samenwerkingen en ook in het buitenland. Zoek maar eens online.
  • Iemand in dienst nemen: voltijds of deeltijds.
  • Uw boekhouder vragen om alles rond uw boekhouding voor zijn rekening te nemen.
  • Een boekhouder zoeken die graag uw dagdagelijkse boekhouding bijwerkt, naargelang de afgesproken tijd. Dat kan een paar uur zijn of een vaste dag per week of per maand, al dan niet onder eigen dossierbeheer.

Neemt u een zelfstandige in dienst, dan ontvangt u een factuur. Zijn of haar kosten zijn beroepskosten, dus volledig aftrekbaar. Voordelig is dat u geen rompslomp hebt om iemand in te dienst nemen. Een ander voordeel is dat deze zelfstandige, weten waarover ze spreken bij het uitvoeren of voorbereiden van een boekhouding.

Aan u om de beste methode te vinden voor u en uw onderneming. Een goed draaiende boekhouding is een werkende onderneming. Naar mijn ervaring zijn deze ondernemers ook de meest succesvolle.

Tip: Weet wat er speelt in de administratie en boekhouding. Ook al besteedt u dit uit. Het blijft uw onderneming en dus uw verantwoordelijkheid!

Uw actieve en scherpzinnige Sandrina

Heeft u nog vragen?
Bel me via: 0495/27.68.82
Mail me: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Of vul het contactformulier in op mijn website:
http://www.sandrinasfinanceassistance.be/contact-opnemen

 
More in this category: Verkopen in boekhouden »