Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar in de boekhoudwereld. Eerst werkte ik als werknemer in de boekhouding bij verschillende kleine en grote ondernemingen.
Dan begon ik als zelfstandige waar ik vooral opdrachten had in de financiële administratie. Sinds november 2016 werk ik als boekhouder, gespecialiseerd in starters en KMO's.

Tijdens deze werkervaringen als werknemer zag ik met eigen ogen de problemen.
Er was soms niet genoeg tijd, gebrek aan organisatie of te veel werk met de kernactiviteiten om de boekhouding bij te werken op een regelmatige basis. 
En natuurlijk brengt een achterstand van de boekhouding extra problemen met zich mee. Denk maar aan de leveranciers die hun factuur betaald willen zien, goederen die in stock staan zonder administratief verwerkt te zijn of boetes van de overheid wegens niet indiening btw of te laat betalen btw.

Door deze ervaringen ben ik een scherpzinnige, actieve en flexibele boekhouder die zich specialiseert in de boekhouding van starters en KMO's.

Daarom wil ik als zelfstandige boekhouder uw boekhouding voeren en u assisteren met de organisatie van uw boekhouding, zodat u meer tijd en energie kan besteden aan de kernactiviteiten van uw onderneming. Ook maak ik graag één keer per maand een afspraak met u, online of persoonlijk en geef antwoord binnen de 48uur op uw vragen.


Zoekt u een boekhouder die belang hecht aan een nauwkeurige, discrete en langdurige samenwerking?
Een boekhouder die niet alleen kijkt naar de cijfers, maar u ook assisteert met de organisatie en persoonlijk advies kan geven op maat van uw onderneming.

 

Contact opnemen

 

Sandrina’s Finance Assistance

 Uw actieve en scherpzinnige boekhouder

  • Langdurige samenwerking
  • Specialisatie in boekhouding van Starters en KMO's
  • Intake is gratis
  • Mogelijkheid tot forfaitair abonnement per maand
  • Of prijs per uur

Contact opnemen